Tagadta a bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során az a 22 éves nigériai férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy a hétvégén megerőszakolt egy nőt a VII. kerületi lakásában. A 24. hu értesülései szerint a szexuális erőszakkal gyanúsított egyetemista egészen döbbenetes magyarázattal állt elő. Azt állította, hogy egy ismerőséhez akart becsöngetni, hogy elmehessen mosdóba, és maga is meglepődött azon, hogy a nő nyitott neki ajtót. Azt pedig tagadta, hogy bántotta és megerőszakolta volna a nőt.


A bántalmazott nő azonban azt állította, hogy egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalon került kapcsolatba a férfival, aki április 11-én délután el is ment hozzá. A nő a szexuális szolgáltatásért előre kérte a megbeszélt összeget, azonban a férfi nem akart fizetni, ezért a nő elküldte. A nigériai férfi nem akart a lakásból elmenni; a nőt fojtogatta, megerőszakolta, majd elmenekült.

A 22 éves E. I. Joseph nigériai állampolgárt a VI. kerületi Bajnok utcában elfogtak, majd kezdeményezték a letartóztatását. A Fővárosi Főügyészség álláspontja szerint a gyanúsított jelenléte az eljárásban, és a bizonyítás zavartalansága csak a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel biztosítható, ezért indítványozták a nigériai férfi letartóztatását. Erre várhatóan a holnapi nap sor is kerül.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!