Felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy 30 éves férfit az amerikai New Orleans városában, aki beismerte, hogy átveréssel vett rá nőket arra, hogy kicseréljék a pelenkáját - jelentette a helyi sajtó. Rutledge Deast az öt évre felfüggesztett szabadságvesztés mellett kötelezték, hogy legyen munkája, kerülje a közösségi oldalakat és kezelje internetfüggőségét, valamint négyszáz óra közmunkát is kell végeznie.


A férfit tavaly novemberben tartóztatta le Louisiana állam rendőrsége, miután egyik áldozata feljelentést tett ellene. A beszámolók szerint Deas másfél éven át babysitter applikációkon keresztül keresett nőket, akiknek azt mondta, hogy 17 éves öccse mellé keres segítőt, aki mentálisan és fizikailag sérült.

Ezután ő játszotta el a Cory nevű öcs szerepét, akire vigyázniuk kellett a nőknek, úgy kezelve őt, mintha kisgyerek lenne. Az esetről szóló hírek szerint volt, amikor azt kérte tőlük, hogy autózzanak vele a városban, miközben ő gyerekülésben ült, máskor szándékosan beleürített a pelenkájába, és rávette a nőket, hogy tegyék tisztába.

A férfi a letartóztatása után beismerte a rendőröknek, hogy mit tett, és azt állította, hogy saját gyermekkori szexuális traumáit próbálta ezzel a furcsa módszerrel kezelni.

A férfi ellen négyrendbeli emberkereskedelem vádjával indítottak eljárást. A helyi törvények lehetővé teszik ennek a vádnak a használatát azok ellen, akik csalással vesznek rá másokat egy szolgáltatás nyújtására. A férfi akár fejenként tíz évig tartó börtönbüntetést is kaphatott volna. Emellett drogbirtoklással is vádolták.

Deas minden ellene felhozott vádpontban bűnösnek vallotta magát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!