A nemrég meghalt színész és Wendy Madison Bauer több mint 10 évig alkottak egy párt.


Most először nyilatkozott Luke Perry menyasszonya, miután a Riverdale és a Beverly Hills 90210 sztárja egy hete elhunyt. Wendy Madison Bauer nagyon maga alatt volt a színész elvesztése óta, csak most tudott nyilvánosan is megszólalni a szerelmével kapcsolatban.

"Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a rengeteg szeretetért és támogatásért. A megszámlálhatatlanul sok szívmelengető történet Luke nagylelkűségéről sokat segített ezalatt a nehéz idő alatt. Az elmúlt 11 és fél év Luke-kal életem legboldogabb időszaka volt, hálás vagyok, hogy ezt az időt vele tölthettem. Szeretném megköszönni a gyerekeinek, a családjának és barátainak a szeretetet és támogatást. Egymást vigasztaltuk, tudva azt, hogy mind közünk lehetett egy igazán különleges emberhez. Nagyon fog hiányozni."

- írja közleményében Wendy, amit a People mgazinnak juttatott el. Wendyt csak ritkán láthattunk a nyilvánosság előtt. Mindössze egyetlen alkalommal jelent meg párjával a vörös szőnyegen még 2017-ben, pedig több mint 10 éve voltak együtt.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!