Bár Luke és Leia csókja is mémek és rajongói viták tárgya, a testvércsók igazi kispályás ahhoz képest, amiről most felröppentek a hírek: állítólag létezik egy jelenet, amit kivágtak A Birodalom visszavágból, melyben Han Solo és Luke Skywalker, azaz Harrison Ford és Mark Hamill között csattan el egy csók.


Just found out Harrison ford kissed mark hamill in one of the deleted scenes they really screamed skysolo rights! pic.twitter.com/ijTZbOh8b1

- ???????????????????? ✧ leader of the skysolo revolution (@Iukeskysolo) January 10, 2020

A híresztelés szerint, mely egy olyan Twitter-felhasználónál bukkant fel, aki Han és Luke vélelmezett szerelmének szentelte fiókját, a csókra egy olyan jelenetben került sor, amelyben Hamill szerepe szerint épp megsérült, és amikor Han Solo érte jön, Skywalker köszönetére válaszul Solo csókot nyomott a szájára. A forgatókönyvbe persze aligha ez volt beleírva, a dolog inkább Ford poénjának tűnik, de ettől még nagy eséllyel rögzítették az eseményt, és a rajongók máris annak nyilvánosságra hozatalát követelik a Lucasfilmtől. Ugyanakkor az, hogy a dolog tényleg megtörtént-e, egyelőre titok, Hamill huncutul csak annyit fűzött a témához, hogy nem szokott árulkodni.

https://twitter.com/HamillHimself/status/1215844641850814465

A Lucasfilm, amennyiben létezik a felvétel, a Pride-hoz igazítva komoly PR hatással számolhatna, ha nyilvánosságra hozná a jelenetet, de erre elég kevés esély van. Egyelőre el vannak foglalva a Skywalker kora nyomán beáramló dollármilliók számolgatásával.

Kiemelt kép: Lucasfilm


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!