Az özvegy édesapa a Blikknek mesélt az életükről három és fél évvel azután, hogy egy 14 emeletet zuhanó férfi a szemük láttára oltotta ki felesége életét.


Mi is beszámoltunk 2020 nyarán a döbbenetes tragédiáról, amikor egy újbudai férfi egy panelház 14. emeletéről vetette magát a mélybe, ezzel egy kétgyerekes anya halálát okozva, aki szerencsétlen módon éppen akkor lépett ki a kapun családjával. Kevésen múlt, hogy nem esett baja a két gyerekének.

A Blikk most interjút készített az apával, aki ha el nem is tudja felejteni az esetet, de lassan feldolgozzák a tragédiát.

„Minden egész jól alakul mostanában” – kezdi egy jó hírrel mondanivalóját Gábor. „Bogi most hagyta ott a bölcsődét és kezdte el az ovit, Márton pedig első osztályos az iskolában. A sulikezdés meglepően jól sikerült, nem csak szereti, de nagyon jól is megy neki” – teszi hozzá.

Bogiból igazi rosszcsont lett, sokszor piszkálja testvéri szeretettel a bátyját. Az édesapa erről már nevetve tud beszélni: „Azt nem tudom, hogy az édesanyja kislánynak milyen volt, de remélem, nem tőlem örökölte ezt a rosszaságot” – mondja.

Arról is beszélt, hogy lánya, aki alig ismerte édesanyját, most nagymamáját tekinti anyjának.

– mondja Gábor. Hozzáteszi: „Mi már erre az életre rendezkedtünk be és bár a lehetőségünk lassan meglenne a váltásra, a bátorság talán hiányzik hozzá”.

Egyelőre nem sikerült megtalálnia azt a nőt, aki Erzsébet helyére léphetne az életében, és szerinte az eddigi időszak azt mutatta meg, mennyire nehéz egy középkorú férfinak két kisgyerekkel ismerkedni. Nem tartja kizártnak, hogy jön még az életében hasonlóan nagy szerelem, mint feleségével volt. Ugyanakkor némileg pesszimistán nyilatkozik erről:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!