A bicskei gyerekotthon szexuális erőszakért elítélt volt igazgatójának bűnsegédje csütörtök este még posztolt az oldalra.


Péntek reggelre elérhetetlenné vált a K. Endrének tulajdonított Facebook-oldal, vette észre a 444. A bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese voltam nevű oldalon csütörtök este még megjelent egy poszt, reggelre azonban az egésznek hűlt helye volt.

A bicskei gyerekotthon szexuális erőszakért elítélt volt igazgatójának bűnsegédje néhány órája azt írta, hogy sokan együttéreznek vele, egyben elítélte a „bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőket”, akik nem elégedtek meg Novák Katalin köztársasági elnök lemondásával, és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter visszavonulásával.

„Felháborítónak tartom, hogy a csahos média már szülőfalumban is rossz híremet kelti és megpróbálja megosztani a helyi közösséget, akik ezt úgysem fogják hagyni” – írta K. Endre a csütörtöki esti posztban, ami péntek reggelre az egész oldallal együtt eltűnt.

A szóban forgó Facebook-oldalról kezdetben nem lehetett tudni, hogy valóban K. Endre írja-e a bejegyzéseket. Az első poszt megjelenése után tagadták, majd végül a férfi felesége ismerte el, hogy tényleg az elnöki kegyelemben részesített férfi írja a posztokat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!