Durrdefektet kapott a zenekar járműve, amivel épp az Ördögkatlan fesztiválra tartottak. A csapat dobosát életveszélyes állapotban szállították kórházba, jelenleg is az intenzíven kezelik.


Súlyos autóbalesetet szenvedett az X-Faktor egykori versenyzője, Mehringer Marci és zenekara a hétvégén. A dobost csigolyatörést szenvedett és életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A banda Kazincbarcikán lépett fel, ahonnan az Ördögkatlan fesztiválra indultak. A zenekar busza azonban durrdefektet kapott és irányíthatatlanná vált. A járműben a sofőrön kívül az öttagú zenekar, a fotós és a menedzser ült.

- idézte fel a baleset részleteit Marci a Blikknek. Mint mondta, szerencsére a mentők, a rendőrség, a tűzoltóság és a katasztrófavédelem szinte pár percen belül kiérkeztek és nagyon hamar megkezdték a mentést.

„A menedzserünk és a dobosunk rengeteg vért vesztett, őket mentőhelikopterrel szállították a kórházba. Én semmiképpen nem akartam elhagyni a helyszínt, amíg biztosan nem tudtam, hogy mindenki biztonságban van, ezért egy nyilatkozatot is aláírtam, hogy saját felelősségre maradok.”

A balesetben azonban Marci is megsérült: az egyik ujja szilánkosra tört és alaposan megütötte magát. A zenész szerint a rendőrök azt mondták nekik: csodával határos, hogy egy ilyen baleset után nyolcból nyolcan életben maradtunk.

A csapat dobosát azonban életveszélyes állapotban szállították kórházba és a jelentős vérveszteség mellett, több csigolyája is eltört.

- mondta Marci.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!