Az azonosítatlan légköri jelenségeket vizsgáló kutatócsoport (UAP) vezető elemzője szerint a földönkívüli járművekre vonatkozó titkos információkat korábban már átadta a Kongresszusnak, de a kormány tisztviselői megbüntették ezért őt.


David Charles Grusch, egy volt titkosszolgálati hírszerző a NewsNation nevű csatornának adott friss interjúban megdöbbentő állításokat tett: szerinte az Egyesült Államok birtokában vannak olyan járművek, amelyeket nem emberek készítettek.

- mondta az egykori hírszerző.

Ezek után a műsorvezető vissza is kérdezett:

- amire Grusch igennel válaszolt.

Az azonosítatlan légköri jelenségeket vizsgáló kutatócsoport (UAP) vezető elemzője szerint az amerikai kormány több ilyen jármű birtokában van, de ezeket titkolja a nyilvánosság elől. A lezuhant vagy szétroncsolódott űrhajók ismeretlen, Földön kívüli helyről származhatnak.

Az egykori hírszerző azt is elmondta, hogy a földönkívüli járművekre vonatkozó titkos információkat korábban már átadta a Kongresszusnak, de a kormány tisztviselői megbüntették ezért őt. Grusch 14 év hírszerzés után idén áprilisban távozott a titkosszolgálattól.

A NASA nemrég ismertette egy friss kutatásának eredményét, amelyből kiderült, hogy világszerte nagyjából 800 ufó-észlelés történt, ami azt jelenti, hogy évente körülbelül 30 alkalommal értesítették a hatóságokat, hogy valami furcsa dolgot látnak az égen.

(Forrás: Indy100.com)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!