Tavaly már együtt jelentek meg egy filmbemutatón is.


Egy párt alkot Stefanovics Angéla és Szervét Tibor, a pár már össze is költözött. A Jászai Mari-díjjal is kitüntetett színésznő ritkán beszél a magánéletéről, most azonban egy interjúban elárult néhány dolgot.

Mint kiderült, azért nincsenek új videói sem a YouTube-on Anzselika Habpatronként, mert a csatornán dolgozó emberek nagy része most szintén ezen a szérián munkálkodik vele együtt.

Ahogy fogalmazott, babonás, ezért nem szívesen beszél a terveiről, amíg azok meg nem valósulnak. Azt azonban elmondta, hogy idén Janklovics Péterrel és Deés Enikővel csináltak egy kétszemélyes jelenetekkel tarkított stand up estet a Dumaszínházban, és a napokban volt fellépése a Lar’t pour lar’t Légitársasággal is.

„Igyekszem minden reggel jógázni és nyár végén Madridba megyek, ahol Sharathji astanga mester kurzusán veszek részt. Juj, ez jövőbéli tervem. Remélem összejön” - mondta a színésznő.

Angéla tavaly szeptemberben együtt jelent meg Szervét Tiborral a Nyugati nyaralás című film premierjén a vörösszőnyegen, és azóta össze is költöztek. Arra a kérdésre, hogy vannak-e közös szakmai terveik, vagy mindent a sorsra bíznak, Angéla azt mondta:

(Forrás: naphire.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!