Élete egyik nagy hibáját követte el egy tolvaj kedden a texasi Houston városában, amikor megpróbált feltörni egy autót. Ugyanis sikerült kiválasztania egy nehézsúlyú MMA-harcos, Derrick Lewis járművét, és legnagyobb pechjére Lewis még rajta is kapta.

A várhatóan nemsokára az UFC nehézsúlyú világbajnoki címéért megküzdő sportoló az Instagram-oldalán tett közzé fotókat és videókat az esetről. Az egyik fotón a bekékült ökle volt látható, mellette azzal a szöveggel, hogy "elégedettség".

A houstoni rendőrség szóvivője az MMAFighting című szaklapnak elmondta, hogy az eset helyi idő szerint délelőtt fél tízkor történt, amikor Lewis egy edzés után visszatért az autójához. A sportoló a rendőröknek elmondta, hogy zajt hallott a sofőr oldali ajtónál, és látta, hogy egy férfi egy csavarhúzóval próbálja bejutni a járműbe. Jodi Silva szóvivő közölte:

Mr Lewis elmondta, hogy odament a gyanúsítotthoz, megütötte, majd a földre vitte, amíg a rendőrök megérkeztek. Így lehet a legfinomabban megfogalmazni.

A rendőrök őrizetbe vették a férfit, de mielőtt bevitték volna a rendőrségre, kórházba szállították, hogy ellássák sérüléseit. A férfi ellen végül csak rongálás vádjával indítottak eljárást, mert nem jutott be az autóba.

A várakozások szerint Lewis lesz az, aki először hívhatja ki az UFC új nehézsúlyú világbajnokát, Francis Ngannou-t, aki március végén nyerte el a világbajnoki övet.

Kapcsolódó

UFC: a kameruni óriás szétütötte amerikai ellenfelét

Francis Ngannou előbb elemi erővel állcsúcson csapta, majd a támolygó korábbi világbajnokot, Stipe Miocicsot még a földreérkezés után is telibe verte egyszer.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!