A 28 éves Dwayne Herelle-t gyilkossággal vádolják. A barátnője nővére szerint a kapcsolatuk mind fizikailag, mind érzelmileg bántalmazó volt.


Egy volt MMA-harcost azzal vádolnak, hogy egy eldurvult vita után megkéselte volt barátnőjét, majd az áldozat holttestét egy szekrénybe dugva elrejtette az otthonában - számolt be a bűnügyről a New York Post.

A 28 éves Dwayne Herelle Jr.-t azzal vádolják, hogy késsel meggyilkolta a 24 éves volt barátnőjét, Irene Torrest.

Az áldozat nővére, Reyna Douglas arról írt az interneten, hogy Dwayne Herrelle lesben állva várta, hogy a nő hazatérjen szülei házába, majd hátulról támadta meg a fiatal lányt.

A tettes ezután az autójába tette be a nő holttestét, majd a maradványait az otthona szekrényébe rejtette.

A helyi rendőrség nyomozója, Derry Baltimore a bíróságon azt mondta, hogy az MMA-harcos és exe a támadás előtt vitába keveredett.

Torres apjának először azt hazudta, hogy a lány egy szállodában van, mielőtt bevallotta a gyilkosságot.

A 24 éves lány egy hónappal a meggyilkolása előtt szakított Herelle-lel, Torres nővére szerint a kapcsolatuk mind fizikailag, mind érzelmileg bántalmazó volt.

"Míg a legtöbb 24 éves fiatal a karrierjét és a jövőjét tervezi, és optimistán tekint a világba, addig Irene fiatal élete utolsó hónapjainak egy részét bántalmazva, lealacsonyítva, terrorizálva és félelemben töltötte" - írta Douglas.

Nővére halálát "értelmetlen tragédiának" nevezte, de azt mondta, hogy az emléke tovább fog élni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!