Legolvasottabb cikkünk egy Bába Dorottyával készült interjú volt: a nő arról mesélt nekünk, hogy interszexuális, azaz nőként a testében található két here is.

Interjú:

"Az orvosnál csak azt mondogattam magamban, hogy én nő vagyok, nem lehetnek heréim"

Bába Dorottya három év alatt hosszú utat járt be. A 23 éves egyetemi hallgató már kamaszkora óta érezte, hogy máshogy fejlődik, mint a többiek, de csak fiatal felnőttként tudta meg, hogy interszexuális. Interjú.

Az is hír volt egy éve, hogy Kim Dzsongun előkerült: Észak-Korea vezetője húsz napig nem hallatott magáról, de aztán felbukkant egy műtrágyaüzem átadásán.

Kapcsolódó

Előkerült Kim Dzsongun

20 nap után mutatkozott újra.

Nem volt alapbetegsége annak a negyvenéves tatabányai beteghordónak, aki a koronavírus első ismert egészségügyben dolgozó áldozata - ezt az elhunyt férfi felesége mondta akkor az RTL Híradónak. Az egészségügyi szakember öt hétig volt kórházban, felesége a csatornának azt mondta: az öthetes kórházi kezelése közben kapta el az MRSA nevű, súlyos kórházi fertőzést és bélfertőzést.

Kapcsolódó

Megszólalt a koronavírusban meghalt beteghordó felesége: "Nem volt más alapbetegsége"

A 40 éves tatabányai beteghordó a koronavírus első ismert egészségügyben dolgozó áldozata.

A szomszédos országból azt üzenték Szijjártó Péternek, hogy ne szóljon bele román belügyekbe.

Kapcsolódó

Bukarest csendre intette Szijjártó Pétert

Azt üzenték a külügyminiszternek, ne szóljon bele román belügyekbe. Az államfő közben kemény bírálatokat kapott Romániában is.

A koronavírus-járvány első hullámában Szicília különböző kedvezményekkel csalogatta magához a turistákat. Fizették például a repülőjegy árának felét, minden ott töltött három éjszakából egy árát a hotelben, és elengedték a belépőjegyek árát az összes turistalátványossághoz.

Kapcsolódó

Útiköltségre és a szállásra is ad pénzt Szicília, csak menjenek oda nyaralni

Mindent megtesznek azért, hogy felpörgessék a turizmust a járvány után.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!