Tavaly ilyenkor is az érettségi vizsgák uralták a híreket, az akkori tizenegyedikesek pedig még nem is sejtették, hogy idén petíciót írnak majd a túl nehéz, középszintű matek ponthatárainak leszállításáért, aztán meg azért izgulhatnak majd, hogy a kiszivárgott esszétémák miatt újra kell-e vizsgázniuk történelemből.

Ám mivel az élet nem csak vizsgákból áll, a 24.hu legnépszerűbb cikkei egészen más dolgokról szóltak. Például arról a kolumbiai feleségről, aki a reptéren kapta el a fiatal szeretőjével romantikus hétvégére induló férjét. Az esetről videó készült, ami aztán bejárta a közösségi portálokat, majd a híroldalakat is.

Nem akárhogy kapta el férje szeretőjét a dühös feleség

A hűtlen férj és szeretője éppen be akartak csekkolni a reptéren, hogy elutazzanak egy romantikus hétvégére, amikor megjelent a megcsalt feleség.

Keserédes baleset történt Lengyelországban: egy felborult kamionból több tonnányi csokoládé folyt szét az autópályán. A balesetben szerencsére senki sem sérült súlyosan, a mentőegységeknek viszont nagyon meggyűlt a bajuk a útburkolatra szilárduló, ragadós édességgel.

Több tonna folyékony csoki ömlött egy lengyel autópályára

Hatalmas mennyiségű forró vízre lesz szükség ahhoz, hogy a csokoládét ismét megolvasszák, és le tudják mosni az aszfaltról.

Félelmetes felfedezést tettek a Yale egyetem kutatói. Sikerült újraéleszteniük, és a testen kívül életben tartaniuk száz levágott disznó agyát. Azt mondták, a módszerük bármelyik emlős fajnál, így akár az embernél működne, de senkinek sem ajánlják, hogy így próbálja kijátszani ki a halált.

A földi poklot hozhatja el az agy feltámasztása

Az agy és vele a tudat halhatatlanná tehető, de ez végtelen szenvedést jelentene.

Mindeközben a magyar celebvilágban Tornóczky Anita és Tóth Andi osztották egymást a nyilvánosság előtt. Először Tornóczky szólt be Tóthnak egy lelkes, tengeren túli karrierről álmodozó nyilatkozata miatt, aztán Tóth kérdezte azt:

Tóth Andi: Ki a faszom az a Tornóczky Anita?

Az énekesnő reagált Tronóczky Anita kérdésére.

A két nő között szerencsére nem fajult tettlegességig vita, nem úgy, mint a mosonmagyaróvári Bástya söröző vendégeié. A biztonsági kamera minden idők leglátványosabb kocsmai KO-ját rögzítette, amit a hely tulajdonosa rögtön fel is tett a YouTube-ra. A tragikomikus jelenet külön érdekessége, milyen nyáriasan vannak öltözve a szereplők, ami kissé furán fest a mostani hűvös, változékony időben. Ki hinné, hogy a nagy balhé pont egy éve történt?

Minden idők leglátványosabb kocsmai KO-ját rögzítette a mosonmagyaróvári Bástya söröző biztonsági kamerája

Támadt a féltékeny férj, aztán jöttek a kijózanító pofonok.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!