Egy évvel ezelőtt még mit sem tudtunk arról, hogy az életünket alapjaiban megváltoztató pandémia vár ránk, de ettől függetlenül is szomorúan indult az év: 167 utassal és 9 tagú személyzettel a fedélzetén lezuhant egy ukrán Boeing 737-es repülőgép Iránban. A tragédiát valaki videóra is vette: az amatőr felvételen az látszik, hogy a gép előbb rendellenesen süllyedni kezd, majd a becsapódást követően gyakorlatilag felrobban.

Kapcsolódó

Videón az ukrán utasszállító lezuhanása

Már a levegőben kigyulladt a gép.

Ennél sokkal vidámabb témával folytatjuk a visszatekintést: egy amerikai lány kedvenc rajzfilmje a Disney-féle Csipkerózsika; ezt használta ki párja, és beleszerkesztette saját magukat az animációs filmbe; majd a moziban megkérte barátnője kezét. A lány annyira nem sejtett semmit, hogy azt sem vette észre, hogy a teremben a többi nézőt a rokonok és a barátok alkotják.

Kapcsolódó

Minden idők legjobb lánykérése: beleszerkesztette magát és barátnőjét a Csipkerózsikába

A moziban csupa ismerős foglalt helyet.

Olvasóink erősen felháborodtak - nem alaptalanul - a döbbenetes galgahévízi állatkínzás láttán. Még az állatvédők is elsírták magukat a mentés során.

Kapcsolódó

Puszit adott a rendőrnek a megkínzott harci kutya

Sírva fakadtak az állatvédők, amikor kimentették a rettenetes állapotban lévő ebet.

A végére egy másik állatos hírt hagytunk; szerencsére a rendőrök - és az őket riasztók - ebben az esetben tévesen feltételezték, hogy baj van. Annál nagyobbat nevettek utána.

Kapcsolódó

Röhögésben törtek ki a rendőrök, mikor a sírva könyörgő hanghoz kiérkeztek

Félreértés történt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!