Éppen egy éve ilyenkor temették el Andy Vajnát. Ekkor írtunk arról többek között, hogy mit posztolt ki előtte felesége, Vajna Tímea Instagram-oldalára, majd arról is, hogy kik voltak ott a búcsúztatáson (Orbán, Schmidt Mária, Sebestyén Balázs, aztán Schwarzenegger, Rubint Réka, Fenyő Iván) és hogy hogyan nézett ki akkor a filmszakember sírja. Később kiderült, Vajna Tímea lefeküdt a sír mellé.

Vajna Tímea könnyezve feküdt Andy Vajna sírja mellé

Egészen szürreális látványt nyújtott.

Egy ausztrál anya a Facebookon hőbörgött, hogy kiküldték őt és kisbabáját egy uszodából. Azt mondták neki, hogy higiéniai problémák merültek fel amiatt, amit csinált.

Kirakták a fiatal anyukát az uszodából, mert sokak szerint illetlen dolgot művelt a babájával a medencében

Sokakat megosztott a történet.

Egy 22 éves matektanárnő meztelen képeket küldött egy diákjának, majd azt kérte tőle, hogy pucéran bújócskázzanak. Játék helyett komoly ügy lett a vége: rendőrségi nyomozás, illetve az, hogy az iskola kötelezte az oktatót, mondjon fel.

Meztelen képet küldött magáról a tanárnő, és azt kérte a diáktól, hogy pucéran bújócskázzanak

Ez volt az első tanéve tanárként.

Egy 16 éves ausztrál lányt egy 40-es éveiben járó férfi erőszakolta meg egy szállodai szobában. A lány anyja minderről tudott, sőt, ő volt az, aki megszervezte az erőszakot. A szülő azzal csalta el magával a gyereket, hogy "csajos hétvégét" tartanak.

Lányát szidja az anyuka, aki segített egy férfinak, hogy 16 éves gyerekét megerőszakolja

Vodkával és viszkivel itatta le gyermekét, és egy rossz hírű hotelbe vitte. Majd a szoba előtt cigizett, miközben lányát megerőszakolták.

Egy kátyúra hívta fel a rendőrök figyelmét egy autós. A rendőrök kimentek, és rájöttek, hogy ez a kátyú az átlagosnál jóval mélyebb, és hogy a föld alatt igencsak kiterjedt. Annyit itt és most elárulunk, nem az eső mosta alá az utat.

Sima kátyúnak tűnt, megdöbbentő dologra bukkantak a floridai rendőrök

Eddig csak filmekben láttam hasonlót - nyilatkozta az FBI szóvivője.

Kiemelt kép: iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!