Gyomorforgató videó terjed hétfő óta a Twitteren. A felvételen az látható, hogy egy fiatal nő egy áruházban kivesz egy doboz Blue Bell márkájú jégkrémet a hűtőből, leveszi a tetejét, végignyalja a fagylalt tetejét, majd visszateszi a dobozt a hűtőbe.


A felvétel valamilyen vicces kihívást rögzíthetett, a háttérből ugyanis hallatszik, hogy a videó készítője bíztatja a lányt: "Gyerünk, tedd meg, nyald meg!"

What kinda psychopathic behavior is this?! pic.twitter.com/T8AIdGpmuS

- Optimus Primal (@BlindDensetsu) 2019. június 29.

A felvétel, amiről nem tudni, hol, és mikor készült, óriási felháborodást kavart a közösségi médiában. A Blue Bell fagylaltok gyártója közleményt adott ki, melyben azt írják, a gyártás során a dobozokat fejjel lefelé fordítva fagyasztják le, vagyis a jégkrém hozzáfagy a tetőhöz. A fogyasztók, a vásárláskor így meggyőződhetnek róla, hogy levette-e valaki előttük a tetőt a fagyiról.

A cég feljelentést tett az ügyben, és mindenben együttműködik a rendőrséggel. A fiatal nő az élelmiszerszennyezéssel, közegészségügyi kockázatot okozott, amiért komoly pénzbüntetésre, és akár több havi börtönre is számíthat - írja a Today.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!