Eléggé vegyes kép mutatkozik a tavalyi november első hetének toplistáján. Legolvasottabb hírünk az amerikai elnökválasztásról szólt: élőben közvetítettük a legfontosabb pillanatokat.

Kapcsolódó

Felesége kéri Trumptól, ismerje el a vereségét, Biden a Balatonon járt nászúton

Vége az idegtépő küzdelemnek a Fehér Házért, a demokrata jelölt nyert. Donald Trump nem gratulált legyőzőjének, vitatja az eredményt.

November elején kisétált az óvoda kapuján egy hároméves kislány Lőrinciben. A gyerek nem jutott messze, körülbelül 150 méterre az intézménytől az édesanyja megtalálta az addigra már zokogó kislányt. A lap szerint a család nem érti, hogyan tudott úgy kijönni gyermekük az óvodából, hogy az egyetlen pedagógusnak sem tűnt fel.

Kapcsolódó

Óvodába ment kislányáért egy lőrinci anyuka, a gyerek szembejött vele az utcán

A hároméves lány megszökött az intézményből.

A Retro Rádió egyik tavaly november reggeli műsorába Hajdú Péter menyasszonyát, Láng Esztert kapcsolták be Bochkor Gáborék annak apropóján, hogy a nő átigazolt a LifeTV-re, az összekapcsolódási pont az volt, hogy Hajdú a LifeTV-t is üzemeltető MediaVivantis Zrt. vezérigazgatója volt. Bochkorék ezen poénkodtak jó ideig, majd Láng felvetette, hogy vannak jó párkapcsolatok, amelyek a munkával is keverednek, például Sebestyén Balázs és a felesége évek óta együtt dolgoznak nagy harmóniában. Erre Bochkor így fogalmazott.

Kapcsolódó

Bochkor Sebestyén Balázsról és feleségéről: Ők egy szomorú pár

Ezt élő adásban mondta a műsorvezető.

A Dancing with the Stars tavalyi évadának egyik adásába egy hét kihagyás után - a koronavírus miatt - visszatért Marsi Anikó, de azzal a lendülettel ki is esett. Habár már egy korábbi táncukkal is veszélyzónások voltak, Marsi úgy érezte, nem érdemelték meg a kiesést.

Kapcsolódó

Marsi Anikó a Mokkában puffogott és elégedetlenkedett, amiért ő esett ki a Dancing with the Starsból

Annak örül, hogy legalább emelt fővel távoztak.

Orbán Viktor 2020. november 3-án Facebookon közzétett bejelentésében azt mondta: a koronavírus-járvány terjedése felgyorsult, Ausztriában már másfélszer annyi az egymillió főre jutó fertőzött, mint nálunk, nyugatabbra pedig ennél is rosszabb a helyzet. Márpedig Magyarország az eddigi tapasztalatok szerint 5-7 nap késéssel követi Ausztriát. "Ha így lesz, és eddig így volt, akkor december közepére kórházaink elérik a teljesítőképességük határát" - jelentette ki akkor a kormányfő. A kabinet úgy döntött, hogy másnaptól ismét bevezetik a rendkívüli jogrendet.

Kapcsolódó

Orbán: éjféltől ismét bevezetjük a rendkívüli jogrendet, éjszaka kijárási korlátozás lesz

Éjfélre mindenkinek haza kell érnie - üzente a miniszterelnök.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!