Már kétéves volt Kristina Koedderich és Drew Wasilewski közös gyermeke, mikor észrevették, hogy ázsiai a gyerekük - annak ellenére, hogy ők fehérek. Kiderült, hogy a termékenységi klinikán nem a férj, hanem egy másik férfi spermáját ültették be. És az is lehet, hogy nem csak náluk hibázott a klinika.

Ázsiai lánya lett egy fehér párnak

A lány már kétéves volt, mikor észrevették a szülők, hoyg valami nicns rendben.

Egy brit nő bulizni volt barátaival, de nem sikerült valami fényesre az éjszaka, mert valamiért nagyon fájtak a lábfejei. Csak másnap, a képeket megnézve jött rá, hogy mi is volt az oka.

Egész este panaszkodott a brit nő, hogy fáj a lábfeje, aztán másnap röhögve vette észre a nevetséges okot

A megoldás felrobbantotta a Twittert.

A lenyugvó napnak is van ereje, talán emlékszünk erre a nem túl szép reklámszlogenre, de ami egyből az eszünkbe jutott, mikor a következő történetről olvastunk. Tavaly ilyenkor hozott ítéletet a bíróság egy özvegyasszony és 64 éves párja ügyében, akik nem bírtak magukkal, és csúcsidőben estek egymásnak a vonaton.

A zsúfolt vonaton kényeztette orális szexszel az idős özvegyasszonyt egy 64 éves férfi

A Londonból indult vonaton kisgyerekek is voltak, amikor a részeg brit pár mindenki szeme láttára belekezdett.

Egy amerikai pár életének elvileg legboldogabb pillanata fordult tragédiába. Tanzániában voltak nyaralni, ahol egy olyan faházban szálltak meg, amely részben a víz alatt van. A férfinak pedig az az ötlete támadt, hogy kiúszik, és így kéri meg a párja kezét. Aki igent mondott, de a férfi ezt már nem hallhatta.

Megkérte a barátnője kezét a víz alatt, aztán megfulladt

A nő igent mondott, de párja ezt már sosem hallhatta.

Egy férfi dühösen rohant vissza a szendvicsezőbe, mert a felesége szendvicsére az volt felírva: bitch, azaz szajha. Tajtékzott a pultnál, de az étterem dolgozói nem értették, mi a baj a felirattal, abban semmi rossz nincs.

Dühösen rohant be a szendvicsezőbe, mert a "szajha" szót írták neje ételére, de végül ő érezte cikinek magát

Az amerikai férfi végül nevetni tudott a félreértésen, annyira, hogy ő maga osztotta meg a világgal a történetet.

Egy brazil nőnek, Jessica Guedesnek eljött a nagy nap, hogy összekösse életét a szerelmével, egyben leendő gyermekük apjával. A nő már az esküvő napjának elején sem érezte jól magát, de a templomhoz vezető úton rosszul is lett. A családtagjai azt hitték, csak az izgalomtól, de kiderült, nagyon nem.

A templom bejáratában stroke-ot kapott, és meghalt az esküvőjére tartó terhes menyasszony

A brazil nő már az oda vezető úton sem érezte jól magát, de akkor azt hitték, csak a nagy izgalom miatt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!