A férfit földet érés után őrizetbe vették.


Az Index egyik olvasója arról tájékoztatta a lap szerkesztőségét, hogy egy részeg utas miatt visszafordult Wizz Air Budapest–London Luton járata és leszállt Budapesten.

A lap megkereste a légitársaságot, ahol megerősítették a gép visszafordulásáról szóló információkat. Azt írták közleményükben: "Március 17-én a Wizz Air W6 2201-es számú, Budapestről London Lutonba tartó járatán egy utas rendbontóan és erőszakosan viselkedett a többi utassal és az utaskísérőkkel szemben.

Személyzetünk a kiképzésének megfelelően kezelte a helyzetet, és úgy döntött, visszatér Budapestre, hogy az erőszakos utast leszállítsa a repülőgépről.

"A leszállás után az utast a hatóságok őrizetbe vették" - folytatódik a légitársaság közleménye.

"A repülőgép egy órás késéssel folytatta az útját London Luton felé. A Wizz Air elnézést kér a késés okozta kellemetlenségért, de utasaink és személyzetünk biztonsága a legfontosabb légitársaságunk számára, és zéró toleranciával kezeljük az ellenük irányuló szóbeli és tettleges erőszakot. Az ügy innentől a rendőrség hatáskörébe tartozik" - áll a társaság Indexnek küldött közleményében.

Nyitóképünk illusztráció, fotó: Pixabay



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!