Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nostradamus lelkes követői szerint a híres asztrológus előre megjósolta az 1666-i Nagy London-i Tűzvészt, II Henrik halálát és Adolf Hitler felemelkedését. Ennek ellenére, Nostradamus írásainak tanulmányozói azt vallják, nehéz értelmezni A próféciák című könyvében leírtakat.

A tegnap esti Notre Dame-i tűzeset után sokan elkezdtek találgatni, és azt vallják, hogy Nostradamus előre megjósolta a híres katedrális lángra lobbanását.

Jessica Adams brit asztrológus szerint a hétfői párizsi tűz Nostradamus egyik jóslata volt, ami be is igazolódott.

Az asztrológus szerint a Nostradamus Teljes Próféciái című könyvben van egy rész, ami a Notre Dame-i incidensről ír.

"- Kos, Jupiter és Szaturnusz vezetője
Isten örökkévaló, milyen változások várhatók?
Hosszú évszázad után a gonosz visszatér
Franciaország és Olaszország, milyen érzelmeket fogsz viselni?" - áll szabad fordításban Nostradamus jóslata.

Adams szerint a bolygók és csillagjegyek asztrológiai képlete megegyezik azzal, ami 2019. április 15-én, hétfőn történt.

Ezt már olvastad?

Ezt jósolta Nostradamus a következő öt évre: "2019-ben az egész Bolygó hatalmas változáson megy át"

Miközben a tűzoltók a lángokkal küzdöttek, Franciaország elnöke, Emmanuel Macron közleményt adott ki.

"A Notre-Dame lángokban áll. Egy egész nemzet gyászol. Gondoljunk minden katolikus emberre, és minden franciára. Mint minden honfitársunk, el vagyok keseredve, ahogy lángok marnak minket" - nyilatkozta Macron hétfőn.

Az asztrológus szerint Nostradamus negyedik sora is a Notre Dame-ra utal, míg az elnök neve - amit héberből "Isten örökkévaló"-ként fordítanak - a második sorban szerepel.

A Notre Dame-i tűz pont Nagyhéten történt, miközben a Katolikus Egyházat beárnyékolják a szexuális zaklatással kapcsolatos botrányok, ezért is kapcsolódik Olaszországhoz a negyedik sor.

Hétfőn este csaknem porig égett a párizsi Notre Dame, ám a tűzoltóknak sikerült még időben megakadályoznia a tüzet, a kár így is jelentős, akár 15 évbe is beletelik, míg újraépítik a katedrálist.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!