Egy GOOKO nevű Twitter-felhasználó egy igazán vicces és tanulságos képet töltött fel magáról, amely megmutatja nekünk, miért szabad drogoznunk. Már azon kívül, hogy a drogok tönkreteszik az életünket és romba döntenek. GOOKO posztjából kiderül, hogy az állásinterjú előtte este ecstasy tablettát szedett be, amitől bár jól érezte magát, de valahogy sikerült leborotválnia a bal szemöldökét.


A férfi így úgy ment a helyi Burger King (a posztból nem derül ki, melyik városról vagy országról van szó), hogy az egyik szemöldöke hiányzott.

the very first interview I went on was in Burger King after a long weekend of taking Eccies which ended in me shaving aff my eyebrow, a bird in my class tried to fill it in with a sharpie so the interviewer wouldn't notice but ???? a didn't get it pic.twitter.com/j39u7q8xLE

- GOOKO (@G00K0) January 30, 2020

A férfi ezután, mint ahogy a fenti fotón is látható, nemes egyszerűséggel rajzolt magának egy új szemöldököt. Azt hitte, hogy az interjúztató nem fogja észrevenni a furcsaságot, de a terve nem jött be, nem is kapta meg az állást.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!