Saeed Rashed AlMheiri egy piknikezni induló elefánt és egy jegesmedve barátságáról írt könyvet, ami már több ezer példányban kelt el.


Egy négyéves abu-dzabi kisfiú lett a világ legfiatalabb írója, akinek kiadták a könyvét, írja a Unilad. Az Egyesült Arab Emírségek fővárosában élő

A kisfiú 4 évesen és 2018 naposan lett Guinness-rekorder, amit március 9-én hitelesítettek. Addigra könyve már több mint ezer példányban kelt el. A történet egy piknikezni induló elefántról szól, ami belebotlik egy jegesmedvébe. Az elefánt megijed, hogy a jegesmedve fel fogja falni, de végül a kedvességével ráveszi, hogy inkább piknikezzenek együtt. A végére pedig a két állat barátságot is köt.

A kis Saeed nem az egyetlen rekorder író a családban: nővére tartja a legfiatalabb kétnyelvű könyvsorozat írónő rekordját. A kislány mindössze 8 éves és 239 napos volt, amikor bekerült a rekordok könyvébe. Saeed azt mondja, hogy éppen

A két regényíró egyébként szívesen tölti együtt az idejét is. Olyankor rengeteget rajzolnak, közösen írnak és beszélgetnek ötleteikről. A szülők pedig nagyon büszkék a fiatal szerzőkre.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!