Laky Zsuzsi férje Angus Cloud tragikus halála kapcsán a saját nehéz időszakáról is beszélt, amikor a barátainak 80 százalékát temette el a kábítószer miatt.


Ahogy arról beszámoltunk, tragikus hirtelenséggel meghalt az Eufória című sorozat 25 éves sztárja, Angus Cloud. Az eddigi információk szerint valószínűleg drogtúladagolás miatt vesztette életét.

Ennek kapcsán volt az RTL Reggeli című műsorának vendége Dietz Gusztáv, aki korábban tíz évig heroinfüggőként élt.

A színész szerint a sztársággal és a sok pénzzel járó életet nem sokan tudják kezelni, itthon is látott arra példát, hogy színészek a jelenet előtt húzóra megittak fél liter vodkát.

– mesélte a függősége időszakáról.

Az ekkori barátainak 80 százalékát elvesztette, az egyik legjobb barátja édesanyját a sírból kellett kihúzni, miután bemászott a gyereke után.

Dietz Gusztávnak végül a sport segített abban, hogy ő maga ne jusson ugyanerre a sorsra, most pedig színészként próbál érvényesülni, jelenleg egy dán-norvég koprodukcióban alakít egy ősembert neves külföldi színészekkel együtt.

Elmondása szerint őt nem érdekli, hogy a lányai milyen jegyet kapnak például matekból vagy fizikából, számára a zene, a sport és a nyelvtanulás tartozik a kötelező feladatok közé.

– magyarázta a színész.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!