Az egykori ketrecharcos világbajnoknak a verseny során kifordult a bokája, amit később megterhelt azzal, hogy leugrott egy kocsi platójáról, ezzel még jobban megterhelve azt.


A csütörtöki adásban a játékosok azért küzdöttek, hogy elkerüljék a kiesés szélét jelentő veszélyzónát az Ázsia Expresszben. A tét világos: aki az utolsó két helyen végez, pénteken biztosan hajszára megy, ahol a kiesés réme fenyegeti. A közös vacsorán Sáfrány Emese és Béres Anett húzták be az első helyet, ám a siker örömét beárnyékolta, hogy az egykori ketrecharcos világbajnok, Dietz Gusztáv megsérült: a verseny hevében kifordult a bokája, és később, amikor egy autó platójáról ugrott le, rá is terhelt, ami tovább rontotta az állapotát.

– tudatta Dietz Gusztáv a többiekkel és Ördög Nórával is, milyen fájdalmai vannak.

Amikor a műsorvezető felsorolta, kik úszták meg a veszélyzónát, gyorsan kiderült, hogy Guszti és Zsuzsi nem tartoznak közéjük – vagyis pénteken valószínűleg hajszára kényszerülnek. A helyzetet tovább súlyosbította, hogy a megsérült sportoló, akinek már egyre nehezebb volt talpon maradnia, ekkor már azon gondolkodott, hogy feladja a versenyt, mert úgy érezte, a sérült lába nem bírja majd a következő kihívást.

– kezdett búcsúzni Guszti, mire Ördög Nóra kijelentette, hogy az újként érkező L.L. Junior és Dárdai Blanka egy párost megmenthetnek a hajszától, viszont ezzel magukat is veszélybe sodorhatják.

„Van itt egy apróság, amiről még nem beszéltünk. Van egy újonc párunk, Junior és Blanka, akik a hátizsákjukban hoztak valamit, amiről még ők sem tudtak, de most virtuálisan át is nyújtom. Ez egy gesztus, amit gyakorolhattok az egyik páros felé. Egy párost megmenthettek attól, hogy hajszázniuk kelljen”

– lepett meg mindenkit a műsorvezető.

A rapper döntése kulcsfontosságú volt, hiszen ezzel végül Till Attila és Stohl András menekült meg, így ők biztosan folytathatják a játékot jövő héten is. Ezzel szemben Dietz Guszti és Laky Zsuzsi sorsa megpecsételődött: ők pénteken biztosan hajszára kényszerülnek. Hogy feladják-e a küzdelmet, vagy sikerül játékban maradniuk, az a pénteki adásban dől el.

(via Blikk)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!