Valószínűleg az amerikai Gary Carl Simmons rendelte a legtáplálóbb utolsó vacsorát a történelemben.


Valószínűleg Gary Carl Simmons rendelte a legtáplálóbb utolsó vacsorát a történelemben.

A Hentes becenévre hallgató Simmons egy 1996-os gyilkosság miatt került rács mögé. Azért ítélték halálra, mert megölt egy embert, majd feldarabolta, és a testrészeit alligátorok elé vetette. A méreginjekciót 2012 júniusában adták be neki egy Mississippi börtönben.

Előtte oIyan nagy lakomával kívánta elhagyni a földi létet, amiből több ember is degeszre ehette volna magát. A következőket rendelte:

Kísérőként bőséggel kért parmezánsajtot, ranch öntetet, egy családi méretű tortillacsipszet, és még több jalapeno paprikát.

Két nagy epershake-kel és két félliteres Cherry Coke-kal öblítette le a finomságokat. Köretnek kért még egy extra méretű mekis sült krumplit ketchuppal és majonézzel, desszertnek pedig egy liter eperfagylaltot.

A Ladbible számítása szerint ez az étel- és italmennyiség 29 ezer kalóriának felel meg. Simmonst 49 évesen végezték ki, egy ilyen korú férfi napi kalóriaszükséglete mintegy 2700 kalória körül van. A kivégzése előtt 90 perccel már végzett az ételek felével, és mindenbe belekóstolt egy kicsit, kivéve a sült krumplit. Azt nem tudni, végül mindent megevett-e. Azon már nem kellett aggódnia, hogy elrontja a gyomrát.