A vastagbélrákos Holly Seay minden orvosának elmondta: akkor is el fog jutni még egyszer kedvenc énekesnője koncertjére, ha egyenesen a kórházból kell is a bulira mennie.


Alig néhány héttel a halála előtt teljesült az álma Taylor Swift egyik legnagyobb rajongójának, írja a Unilad. Holly Seay gyerekkora óta cisztás fibrózissal élt, 2020-ban pedig vastagbélrákot diagnosztizáltak nála. A 28 éves nőt órákkal az énekesnő április 29-i, atlantai koncertje előtt engedték ki a kórházból.

Holly legjobb barátnője a múlt héten jelentette be a TikTokon, hogy a fiatal nő június 26-án elhunyt. Bakancslistáján előkelő helyen szerepelt, hogy halála előtt még egyszer láthassa élőben kedvenc énekesnőjét.

A koncertről készült megható videót már több mint 25 millió alkalommal nézték meg a közösségi oldalon. A felvételen a kerekesszékben ülő Holly és barátnői láthatók, miközben a halálos beteg nő könnyeivel küszködve énekli a Miss Americana & The Heartbreak Prince című számot:

@biancaclark98 Monday morning my best friend went to Heaven. She’d been in and out of the hospital for years but especially over the last few months. The one thing she told all of her doctors was that she WILL be going to see Taylor Swift even if she has to drive straight from the hospital. The released her 24 hours in advance for her to be able to go to the ATL night 2 show. Thank you @Taylor Swift for bring our girl so much happiness. This was the first time in years we saw her face filled with so much joy and her be the dancing queen she always was. #taylorswift #erastour #erastourtaylorswift #atlerastour #taylorsversion #taylornation #mercedesbenz #mercedesbenzstadium #taylorswiftedit #taylorswifterastour #midnights #speaknow #speaknowtaylorsversion ♬ original sound - Bianca Clark

A videó alatt Bianca Clark azt írja, hogy a barátnője évek óta, de különösen az elmúlt hónapokban ki-be járkált a kórházakból. Egyetlen dolog volt, amit minden orvosának nyomatékosított: még akkor is el fog jutni hátralévő életében egy Taylor Swift-koncertre, ha egyenesen a kórházból kell is a buli helyszínére vezetnie.

Végül szinte majdnem ez történt: az atlantai koncert előtt alig 24 órával engedték ki a kórházból. Barátnője szerint évek óta nem volt olyan boldog a haldokló nő, mint azon az estén. Egy kis időre ismét az a bulikirálynő lehetett, aki betegsége előtt mindig is volt.

Taylor Swift világkörüli turnéjának helyszínei között egyelőre nem szerepel Budapest, pedig Karácsony Gergely még levelet is írt napjaink egyik legnagyobb szupersztárjának:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!