A Hibrid művésznevű rapper szerint most összes bevétele Atis nevű zenésztársához kerülhet.


Tavaly év végén a Blikk megírta, hogy Curtis barátja életéért imádkozott: a Hibrid nevű rapper agyvérzést kapott, egy ideig nem volt biztos, hogy fel tud épülni. Végül sikerült stabilizálni az állapotát, de kiderült, hogy amíg leszedált állapotban volt, csúnyán kihasználták - legalábbis ő ezt állítja.

A Teswér formáció tagja a Facebookon jelentette be, hogy megszűnik a négy évet élt banda, részletesen ki is fejtette az okokat. Mint írja, korábban a youTube-os megtekintésekből összejött annyi pénze, amivel megvalósította az álmát: a zenélésből tudott megélni.

„Sajnos 1 évvel ezelőtt kaptam egy agyvérzést, ami bal oldali bénulással, 3 hét kómával járt. Amikor magamhoz tértem, Atis bejött hozzám az intenzív osztályra, és örömmel mondta el, hogy intézett nekem egy automata váltós autót, aminek a vezetéséhez elég az ép jobb oldalam...

– panaszkodott Hibrid.

„Így nem volt más választásom, eladásra kínáltam a saját csatornámat, amit Papp Gergely, egy barátom/üzlettársam vásárol meg, akivel ketten működtetjük a Bedlam zenekiadót. A Teswér az én életművem, büszkeségem amit 4-en kezdtünk el az ötleteim alapján Fiatal Veteránnal, Flexivel, Imirrel, aztán vettem be Beat-et és az Atist. Köszönöm az eddigieket, és ha ezután is követtek, mert nagy dolgok készülődnek! Kellemes ünnepeket mindenkinek!” – üzente a rapper, aki egy képet is csatolt arról az állapotról, amikor az intenzív osztályon feküdt lényegében magatehetetlenül.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!