A kontinens elit felnőttsztárjainak versenyében napi 45 percet kellett volna szexelni, miközben mérték az állóképességet, a technikát és a kreativitást, és ezért rengeteg pénzt ígértek.


Káoszba fulladt az Európai Szexbajnokság, miután egyes pornósztárok „horrorfilmként” értékelték az eseményt, mások azt állították, hogy rengeteg pénzzel lenyúlták őket.

A hathetesre tervezett versenyt egy titkos rejtekhelyen, a svédországi Göteborg közelében kezdték 16 résztvevővel, múlt csütörtökön.

A kontinens elit felnőttsztárjainak versenyében a résztvevőknek naponta legalább 45 percet kellett szexelniük, és közben mérték az állóképességüket, a technikájukat és a kreativitásukat.

Úgy volt, hogy a nők napi 300 ezer forintnak, a férfiak pedig 150 ezer forintnak megfelelő összeget kapnak a részvételért. A győztesnek 375 millió forintot ígértek. Az eseményeket streamingelték, és pénz fejében lehetett belekukkantani.

A résztvevők azonban sorra hagyták ott a rendezvényt, mert állítólag nem fizették ki őket, mások arra panaszkodtak, hogy nem minden versenyzőtől követelték meg a HIV-tesztet.

A pénzügyi problémák abból származhattak, hogy nem volt elég fizető néző. Egyes pornósztárok azt fontolgatják, hogy beperelik a szervező Svéd Szexszövetséget. Ők azonban arra panaszkodnak, hogy a résztvevők nem tartották be a szabályokat, nem viselkedtek sportemberként, mert például alkoholt vittek be, ami tiltott volt.

(Forrás: Daily Star)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!