Elsőre egy kissé megijedt a rutinos műsorvezető, de szerencsére kiderült, hogy nem történt nagy baj, Balázs el is viccelte a történteket.


Sebestyén Balázs több mint 15 éve rádiózik minden reggel élőben, így elmondható, hogy szinte mindenféle szituációt megélt már (különösen olyan csapatban, mint amit Rákóczi Feri és Vadon Jani jelentett mellette), de szerda reggel olyan dolog történt, ami majdnem kizökkentette a rutinos műsorvezetőt is.

Balázs a műsor egy pontján így szólt Rákóczi Ferihez és újdonsült műsorvezetőtársukhoz, Ráskó Eszterhez:

A műsor névadókájának végül el is kellett hagynia a stúdiót. „Ne haragudjatok, fel kell vennem” – mondta.

Mint később kiderült, szerencsére nem hozzájuk törtek be, de a műsorvezető ebben a helyzetben sem veszítette el spontán humorát. Mikor társai megkérdezték, mi történt, azt felelte: „Semmi, nem betörtek, mondtam nekik, hogy nincs ott semmi látnivaló. (...) Hívott a távfelügyelet, hogy éppen lövöldöznek a házamnál, de semmi különös” – mondta nevetve, majd hozzátette:

Sebestyén Balázs és családja egyébként tavaly ősszel költözött álmaik otthonába, egy csodálatos családi házba, amit – a jelek szerint meglehetősen bölcs módon – komoly biztonsági rendszerrel szereltek fel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!