Egy szegedi kéjlakban készültek felvételek a családos sztárról, aki azonban tagdja, hogy ő szerepelne a videókban.


Hétfő óta terjednek a neten egy ismert magyar énekesről készült kompromittáló felvételek, amelyek állítólag egy szegedi kéjlakban készültek. Az érintett előadó egy házas családapa, akit a Bors szerint meg is zsaroltak a videókkal. A sztár viszont tagadja, hogy ő szerepelne a felvételeken.

- mondta a Borsnak az egyik informátoruk. A videókon félreérthetetlen helyzetekben feltűnő zenész arcát kitakarták ugyan, de a hangja és az alkata alapján sokan tudni vélik, ki az érintett.

A Bors fel is hívta, hogy érdeklődjön az ügyről, de a sztár határozottan tagadta az érintettségét.

„Az nem lehet, nem lehet... Ilyen biztos, hogy nem történt” - mondta a lap érdeklődésére.

Erről az ügyről beszélgettek Sebestyén Balázsék is a Rádió 1 reggeli műsorában. Balázs azt mondta, megnézte a videót, miután elküldték neki, és a hallgatóknak részletesen be is számolt az abban látottakról. Szerinte a zsarolásnak nem lehet engedni, mert annak sosincs vége, mert „aki kér harmincat, az kér még húszat, erre igazából biztosíték nincs”. Ezzel műsorvezetőtársai, Vadon Jani és Rákóczi Feri is egyetértettek.

- mondta Balázs.

Vadon Jani szerint ugyanakkor „onnantól kezdve, hogy családod, gyereked van, ezt már nem teheted meg”.

„Ez a tapintat és a felelősségtudat végtelen hiánya. Elképesztő ostobaság, hülyeség és idiotizmus, ha valaki ezt az egészet, amit családnak hívnak, ezt meg meri kockáztatni” - fejtette ki.

A három műsorvezető egyetértett abban, hogy egy közszereplőnek példát kell mutatnia, családos emberként pedig elfogadhatatlan, amit tett a férfi.

- tette hozzá Balázs. Szerinte, ha már ilyet tett, álljon ki a felesége elé, és őszintén beszélgessen vele.

(Forrás: Bors, Story)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!