A Fidesz EP-képviselője írt egy levelet Manfred Webernek, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének, amit szerda este közzé is tett a Facebook-oldalán. Ez van benne.


Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője írt egy levelet Manfred Webernek, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének, amit szerda este közzé is tett a Facebook-oldalán. A levélben Deutsch kíméletlenül nekimegy Magyar Péternek, a TISZA Párt elnökének, aki szerinte „a felelősségre vonás elkerülése érdekében mindent elkövet, és a diszkóbotrányát politikai üldözésnek próbálja beállítani.”

Magyar Péter ellen jelenleg eljárás van folyamatban köztörvényes bűncselekmény miatt, amit Deutsch is megemlít a levelében. Emlékezteti Webert arra, hogy a legfőbb ügyész már hivatalosan indítványozta Magyar mentelmi jogának felfüggesztését, mivel a törvények „mindenkire vonatkoznak, még a TISZA Párt elnökére is”.

Korábban írtunk róla, hogy Deutsch a levélben ígéretet tett, hogy az összes EP-képviselőt tájékoztatni fogja a helyzetről: „Minden egyes képviselőt értesíteni fogunk Magyar Péter mentelmi ügyéről, a botrányos viselkedéséről, és az általa elkövetett bűncselekményekről.”

Deutsch nem először keveredik hasonló levelezési ügyekbe, most pedig nyíltan szembemegy Magyar Péterrel, aki továbbra is azt állítja, hogy az egész politikai támadás ellene.

Íme a levél teljes terjedelmében.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!