Állatvédők fogtak össze Demény gazdájával, hogy idős embereken segítsenek idén decemberben. A felhívásban az olvasható, nehezíti a segítségnyújtást, hogy sok nyugdíjas alázattal viseli a rá jutott szegénységet, takarékoskodik, és nem szól senkinek, hogy baj van. Nem fűtenek, nem esznek, és sokuknak családja sincs.


Rajtuk szeretnének segíteni, és ehhez keresik támogatóikat, valamint várják azok jelentkezését, akiknek tudomásuk van rossz körülmények között élő, idős emberekről.

"A Nagyim sosem tudta, mit adjon még... és örült minden jó szónak. Én egyre nagyobb lettem, ő egyre kisebb, egyre kevesebb időt töltöttünk együtt. Karácsonykor mindig mentem. Vittem valami apróságot, mondtam, hogy szeretem. Mindig nevetett. Idén ezt már nem tehetem meg" - írta Facebook-oldalán Magos Judit a Demény - Kóbor kalandjaim könyv szerzője, Demény celebkutya gazdája.

Magos Judit, a Deményista Mentor Klub és az Eszkuláp Állatvédő Egyesület úgy döntött, közös kampányt hirdetnek idén decemberben a nagyikért.

"Sokan vannak, akiknek nincs unokájuk, akiknek nincs mit enni, nem tudnak fűteni sem. Akiknek nem mondja senki, hogy szereti. Segítsünk mi!" - olvasható a posztban.

A felhívás:

"Ha van a látókörötökben olyan idős néni vagy bácsi, akinek jól jönne némi tartós élelmiszer vagy tüzelő, vagy bármi egyéb segítség, jelezzétek felénk. Igyekszünk megyénként egy-egy "deményista nagyit" felkutatni, hogy az adott megyében élők tárgyi adományait hozzá irányíthassuk. Viszont helyben biztosan kell olyan segítő, aki vállalja, hogy fotózza az adományokat, beszámol a dolgokról. Hogy mi is vissza tudjunk jelezni a pénzbeli támogatók felé. Segítsetek, hogy nagyot szóljon ez a december.

Most az emberekért, az idős, szociális ellátáson, figyelmen kívüli idősekért. Egy átmelegedős karácsonyért. Egy kenyérlevesen túli ünnepi menüért. Szaloncukorért. Szeretetért."

Ha te is segítenél:

A szervezőkkel az [email protected] e-mail címen tudod felvenni a kapcsolatot.

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

DEMENTOROK A NAGYIKÉRT

PayPal: [email protected]

IBAN: HU45 1620 0223 1005 4165

BIC: HBWEHUHB



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!