Az újpesti rapper szerint Gáspár Győző csak érdekből lett fradista, azelőtt sohasem volt az. Ő azonban nem kíván díszfideszes lenni, van elég slágere, nincs szüksége ilyen előnyökre.


Kisebb vitába keveredett Curtis az Instragam-oldalán a komment szekcióban, miután megosztott egy képet a vasárnapi Fradi-Újpest meccs előtt.

A rapper a kegyelmi ügy után, a véleményvezérek által szervezett tüntetés kapcsán Osváth Zsolttal is kemény vitába szállt, mert s ezrvezők megemlítették őt is támogatók között. Curtis azonban később azt mondta, nem adja a nevét semmilyen olyan tüntetéshez, amelynek a politikához van köze. A demonstráción másnapján azonban Orbán Viktor évértkelőjén bukkant fel, ahol Kubatov Gábor Fradi-elnökkel is pózolt.

A rappert most a meccs miatt keveredett vitába az Instagram-oldalán a kommentszekcióban. Curtis ugyanis egy olyan szurkolói képet tett közzé, amelyen egy Ferencvárost gyalázó felirat áll. A kommentek között azonban valaki felemlegette, hogy ennek ellenére, mégis jó viszonyt ápol Kubatov Gáborral.

Minderre Curtis így reagált: a fideszes politikuson kívül sok más fradista barátja is van. Ezután szóba került a Győzike és közte lévő konfliktus is.

„Győzikébe azért álltam bele mert

És ezt csak is azért teszi mert divat. Plusz nyilván előnyöket szeretne szerezni ezzel is. Vele ellentétben én nem parádézom a politikai hovatartozásommal sem. Ti kaptátok fel ezt is! Nem terveztem díszfideszesnek lenni, mint sok más ismert ember. Nekem van elég slágerem és elég felkérésem is”

– írta Curtis közösségi oldalán.

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

via Blikk

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!