Lejtmenetben az újpesti kötődésű rapper, aki az elmúlt hetekben többször is olyan megnyilvánulásokkal tűnt ki, amelyek még a saját rajongóit is megosztották.


A számokat az is módosíthatta, hogy Curtis a vasárnapi Újpest–Ferencváros rangadóról is kifejtette gondolatait a világhálón. Először azt írta, hogy „nem érdekli a végeredmény, mert nem egyenlőek a feltételek”, majd arról is posztolt, hogy miért fotózkodott Kubatov Gábor Fradi-elnökkel és min veszett össze Gáspár Győzővel – olvasható a 24.hu elemzésében.

A zenész azt írta: a fideszes politikuson kívül sok más fradista barátja is van, Győzikébe pedig azért állt bele, mert „soha életében nem volt fradista, de most úgy viselkedik, mintha világ életében oda járt volna”.

„És ezt csak is azért teszi mert divat. Plusz nyilván előnyöket szeretne szerezni ezzel is. Vele ellentétben én nem parádézom a politikai hovatartozásommal sem. Ti kaptátok fel ezt is! Nem terveztem díszfideszesnek lenni, mint sok más ismert ember. Nekem van elég slágerem és elég felkérésem is” – fűzte hozzá.

Ahogy arról korábban írtunk, Curtis a kegyelmi ügy után, a véleményvezérek által szervezett tüntetés kapcsán Osváth Zsolttal is kemény vitába szállt, mert a szervezők megemlítették őt is a támogatók között. Curtis azonban később azt mondta, nem adja a nevét semmilyen olyan tüntetéshez, amelynek a politikához van köze. A demonstráció másnapján azonban Orbán Viktor évértékelőjén bukkant fel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!