A momentumos politikus nem jogi érvekkel támasztja alá a kérést posztjában, hanem az alapvető emberi minimumra hivatkozik.


Több megafonos oldalán megjelent egy videó szerdán, amiben bezoomoltak Cseh Katalin lába közé. A politikus csütörtökön egy posztban arra kérte őket, hogy „töröljék ezt a videót, és kérjenek bocsánatot. Nem jogi érvekre alapozva teszem ezt, hanem az alapvető emberi minimumra hivatkozva, a normális társadalmi együttélés szabályainak szellemében”.

A Media1 tegnapi cikkében azt írta: a megafonos Trombitás Kristóf videójában úgy fogalmazott, hogy a momentumos politikus a választási siker érdekében még „muffot is villantott”, illetve Sharon Stone-t játszott.

„Amikor kijött ez a videó, akkor többen biztattak arra, hogy tegyek feljelentést, tereljem jogi útra az ügyet. Ezt nem fogom megtenni, mert őszintén szólva semmi kedvem ahhoz, hogy a tisztelt bíróság hosszasan elemezgesse azt, hogy a közszereplőknek vajon kötelességük-e tűrni, hogy a szoknyájuk alá közelítsenek be az őket kritizáló ellenoldali szószólók, hogy a fehérneműjüket fotózgassák.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!