Egy hétvégi buli után tartott hazafelé egy fiatal lányokból álló társaság, akik Sándorfalván elloptak egy buszt a közeli állomásról - írja a Délmagyar. A lap információi szerint a háromfős társaságnak egyszerű dolga volt, mert egyikük a buszállomáson volt takarítőnő és az indítókulcsot is a buszban hagyták éjjelre.

A lapnak nyilatkozott egy, a buszpályaudvar mellett dolgozó férfi, aki szerint a lányok először csak Sándorfalván tettek egy kört a busszal, Homokpuszta felé indultak, majd letértek az aszfaltútról, és a tanyavilágba vezető út felé vették az irányt. Ezután ismét visszatértek Sándorfalvára, aztán elindultak Szeged felé. Egészen a Mars térig jutottak, majd visszahozták a buszt Sándorfalvára, ahol a többórás buszozás után már a rendőrök várták őket.

Az út során ugyanakkor nekimentek egy közlekedési táblának és a busz oldala is megsérült.

A lap megkereste a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot is, ahonnan azt a választ kapták, hogy jármű önkényes elvétele miatt indítottak eljárást, viszont itt már csak két lányról volt szó. A DAKK a lap megkeresésére azt írta, feljelentést tettek és belső vizsgálatot indítottak.