Hiába az ország egyik legtapasztaltabb műsorvezetője, ő sem tud mindent sikerre vinni. Két nagy kudarcáról is mesélt Ördög Nóra.


Ördög Nóra hiába az egyik legismertebb, legtapasztaltabb műsorvezető, volt olyan műsor, amit ő sem tudott megmenteni a bukástól. Ördög a Korhatártalanul című műsorban mesélt a kudarcokról:

– idézi szemléjében a Ripost. Ördög szerint a Séfek Séfe első évada annyira jól sikerült, hogy a csatorna civilek helyett sztárokkal is indított egy főzőműsort, ez volt a MasterChef Hungary.

„Engem oda átemeltek, hogy vezessem a MasterChef Hungaryt, és akkor Claudia vette át a helyemet a Séfek Séfében egy évadra. Leforgattunk kettő évadot a MasterChef Hungaryből, aztán valahogy ez nem jött át a nézőknek, nem szerették eléggé, és nem nézték. Pedig mi nagyon imádtuk csinálni, és nagyon jó hangulatú forgatás volt. Nehéz kitalálni, hogy ez vajon min csúszott el” – részletezte Nóri. Hasonló emlékei vannak a Totem című műsorról is, ami – ahogy fogalmazott – szintén elment az emberek feje fölött, a nézők nem szerették.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!