Öt rendőrautó érkezett, csak így tudták megfékezni a káoszt.


Valószínűleg nem sokan gondolnák, hogy a a nyíregyházi kispályás labdarúgó-bajnokság mérkőzésén lesznek olyan izgalmak, amik az országos sajtó ingerküszöbét is megütik. Pedig a Sportal.hu kiszúrta, hogy a nevében is remek Tóth Team vs. Co Balt CNC TECHNOLOGIES mérkőzésen éppen ez történt – igaz, nem a gólok miatt.

A portálhoz eljuttatott információkból kiderül, hogy a 108 csapatból (!) álló Nyíregyháza Kispályás Labdarúgó Bajnokság keddi meccsén, a Tóth Team–Co Balt CNC Technologies találkozón készült a nyugtalanító felvétel, Dajka László főszervező pedig rendelkezésünkre állt, és elmesélte, hogyan történt az incidens.

„A pálya melletti irodában dolgoztam, csak a végkifejletet láttam, a történtekről a játékvezető számolt be nekem. A mérkőzés során történt egy szabálytalanság, amit a bíró lefújt, és kiosztott egy kék lapot, ami ötperces kiállítást jelent.

– számolt be a sajnálatos történetről Dajka, aki leszögezte, sérülés nem történt.

A főszervező elárulta, a Tóth Teamet azonnali hatállyal kizárta a bajnokságból, főleg, hogy nem először balhéztak a játékosok, az ellenfelek valósággal rettegtek ellenük pályára lépni.

„Egy renitens csapatról van szó, majdnem minden mérkőzésük forró hangulatú, sokszor balhéztak már. Többször kiálltam értük, meggyőztem a szponzort, hogy nem fognak többet balhézni, erre így köszönik meg… Anyukák babakocsival, gyerekek voltak a pálya szélén, és sírva rohantak el. Én csak azt szeretném, hogy a nézők szórakozni járjanak a meccsekre, és ne tapasztalhassanak hasonlót” – tette hozzá csalódottan a főszervező.

Az esetről készült videót ITT lehet megnézni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!