De a színésznő sem ódzkodott attól, hogy megcsókolhassa Brad Pittet.


Meglepő kulisszatitkot árult el Brad Pitt az új filmjéről. A 2023 januárjában érkező Babylonban azért csókolózik kolléganőjével, Margot Robbie-val, mert nem akart elszalasztani ezt a lehetőséget. Erről egy hétfőn megjelent interjúban beszélt az 59 éves színész, amiről a Daily Mail számolt be.

- mondta nevetve.

Robbie ekkor azért hozzátette, hogy a filmbéli karaktere 15 emberrel csókolózik a filmben, úgyhogy szerinte is belefért a Pittel való csókjelenet. A színész ezután azzal viccelődött, hogy a Nellie nevű nő valószínűleg nemi betegségeket terjesztett ennyi csókpartnerrel.

Pitt és Robbie egyébként már szerepelt együtt egy filmben, méghozzá Quentin Tarantino Volt egyszer egy... Hollywoodjában, de a Babylon lesz az első, amiben közös jelenetük is van.

Azt is elárulta, hogy azért is támogatta a csókjelenetet, mert szerinte a karakterében benne van, hogy lekapja a színésztársa által alakított szereplőt.

A film meglehetősen pikánsnak érkezik, mivel számos hedonista buli lesz benne, a Margot Robbie által megformált Nellie-t pedig az 1920-as évek ünnepelt színésznője, Clara Bow ihlette, aki az It című filmben nyújtott alakítása után kapta meg "The It Girl" becenevet. Ezt azokra a fiatal, csinos nőkre mondják, akiknek erős szexuális kisugárzásuk és megkapó személyiségük van.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!