Goletz Géza negyven éven keresztül dolgozott a legendás zenekarral, melynek péntek esti hartai koncertje előtt összeesett a színpadon. 35-40 percig próbálták újraéleszteni, azonban már nem lehetett megmenteni az életét.


Váratlanul rosszul lett és meghalt a P. Mobil technikusa, Goletz Géza a legendás rockzenekar péntek esti hartai koncertje előtt. A fellépés kegyeleti okokból elmaradt, de szombaton már egykori társuk emlékére zenélt a P. Mobil Hegymagason.

Szöllősi Rafael, a pénteki koncert főszervezője a baon.hu-nak azt mondta, 21 óra körül már minden adott volt a koncert elkezdéséhez, amikor megkapta a tragikus hírt.

„Mire odaértem, már az egészségügyi személyzet megkezdte a defibrillátoros újraélesztést. Egyéb beavatkozások is történtek, de sajnos hiába küzdöttek a 74 éves férfi életéért úgy 35-40 percig, ő a helyszínen elhunyt” – mondta Szöllősi.

„Tegnap este újra castingolt az égi zenekar. Technikust kerestek. Ő magától sosem hagyta volna el a P. Mobilt. De most nem kérdezték, csak vitték. Mellőlünk, a színpadról. Ég veled, Géza, legyen az álmod szép!” − így búcsúzott hivatalos Facebook-oldalán a P. Mobil együttes elhunyt technikusuktól, Goletz Gézától.

Schuster Lóránt, az 1969-ben alapított zenekar frontembere a P. Mobil weboldalán köszönt el egykori társuktól, aki 40 éven keresztül dolgozott a kultikus rockbanda mellett.

A végtelenség a meghatározója, végtelen odaadás, végtelen tapasztalat, végtelen erő, végtelen hűség, végtelen kitartás, végtelen szeretet. Egy ilyen emberhez nem kapcsolódhat múlt idő, ő mindig itt van, mindig itt lesz a Mobilosokkal!” – írta Schuster Lóránt.

A búcsúbejegyzés szerint Goletz Géza „40 éven keresztül, teljes szívvel” a P. Mobil tagja volt. A zenekar a péntek esti koncertjét a rendezőkkel közös egyetértésben lemondta, a szombati hegymagasi fellépésüket pedig elhunyt technikusuk emlékének ajánlva tartották meg.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!