A 44 éves áldozat édesanyja egyelőre csak annyit tud, hogy az egyik kollégája kezéből csúszott ki a bányában dolgozó lánya. Azonnal hívta Zsuzsannát, amikor megtudta, hogy árvíz van, de ekkor már késő volt.


Szőke Zsuzsanna a gyöngyöstarjáni tragédia női áldozata, a helyi bányában dolgozó 44 éves nőt munkavégzés közben érte a halál - írja a Blikk.

- nyilatkozta a lapnak megtörve az áldozat édesanyja, akit csütörtök este fél nyolckor értesített lánya eltűnéséről az unokája és volt veje.

- mondta a könnyeivel küszködve a Kisnánán élő nő hozzátéve, hogy lánya a bányában jóban volt mindenkivel, a tulajdonosok pedig sokat segítettek neki, amit szeretne nekik megköszönni.

A Blikk úgy tudja, hogy az áldozat Gyöngyösön élt a 22 éves lányával, de van egy 28 éves fia is, aki teljesen összetört a tragédia hallatán.

- mesélte a gyászoló édesanya, aki vasárnap látta utoljára a lányát, amikor az autóját vitte a szerelőhöz.

Amikor meglátta a Facebookon, hogy mekkora árvíz van Gyöngyöstarjánban, azonnal hívta Zsuzsannát, de ekkor már késő volt.

Ahogy arról beszámoltunk, a gyöngyöstarjáni villámárvíz másik áldozata egy 50-es éveiben járó férfi, aki az áradás idején az egyik ismerőse építkezésén dolgozott. B. Gergelyt a nagy esőzéstől megduzzadt patak bábuként sodorta el, magával rántva a szomszédok pincéjébe. Társai a kezét szorítva próbálták megmenteni, azonban az ár erősebbnek bizonyult náluk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!