Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A karrierjét is feladta Lányi Lala, hogy a gyermeke rehabilitációját segítse.

Lányi Lala kisfia oxigénhiányos koraszülöttként jött a világra 13 évvel ezelőtt, édesapja éveken át bejárt vele a Pető Intézetbe. A Kozmix frontembere gyereke egészsége miatt karrierjét is szüneteltette.

"A könnyeimet nyeltem, amikor az apás szülést követően azonnal inkubátorba került. Egy kis csöppség volt, és megszenvedett minden lélegzetvételért. Ma már inkább arra kell figyelnem, nehogy megöleljem a suli előtt, vagy egy atyai csókot nyomjak a bucijára a lányok szeme láttára. Beni az óvodában egy évet veszített, de mára teljesen felzárkózott. Most hetedikbe megy, és igazi férfipalánta: energikus, intelligens, jó a humora, a szókincse pedig elképesztő" - mondta Lányi Lala a Blikknek.

"Mindig arra vágytam, hogy teljes értékűnek és boldognak lássam, és most, hogy ez valósággá vált, többet nem is kívánhatok. A járásában pici nyoma maradt mindannak, amin keresztül kellett mennie, de én ezt szexepilnek látom. Focizik és biciklizik, de futni is szeret, és a Segway is a kedvence lett, amelyet az egyensúlyfejlesztés miatt kapott" - tette hozzá a büszke apuka.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!