Miután Gabi magához költöztette az új párját, a séf jobbnak látta, ha ideiglenesen magához veszi a Hannarózsát - erről beszélt a sztárséf egyik ismerőse a lapnak.


Krausz Gábor magához költöztette a kislányát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából – erről beszélt a Borsnak a sztárséf egyik ismerőse. Szerinte Gábornak Hannaróza biztonsága és boldogsága számít egyedül.

A pár múlt hét szerdán jelentette be, hogy véget ért a házasságuk. Azóta kiderült, hogy Tóth Gabi összejöhetett az őt kísérő táncosok egyikével – erre utalhatott a séf is a szakítást bejelentő nyilatkozatában.

A Blikknek egy, a párt jól ismerő informátor már azt is elárulta: a baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, a férje pedig albérletbe költözött.

Gábor egyik ismerőse most a Borsnak arról beszélt, hogy az énekesnő ugyan élvezi az új helyzetet, Hannarózának érthetően túl sok a változás, ezért Gábor jobbnak látta, ha egy időre magához veszi a kislányt.

– mondta a Borsnak a séf ismerősé. Szerinte Gábornak most Hannaróza biztonsága és boldogsága számít egyedül, és ő úgy látja, hogy a sztárséfnek sikerült magában lezárnia a dolgot.

„Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet” – tette hozzá.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!