Tavasszal még álmaik otthonának gondolták a szentendrei házat. A sztárséf most úgy döntött, ő lesz, aki elhagyja azt, hogy kislányuk a megszokott környezetben maradhasson.


Szerdán mi is beszámoltunk róla, hogy derült égből a villámcsapásként érkezett a hír: szakított egymással Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az énekesnő és a sztárszakács nem közölte az okokat, csak egy szűkszavú nyilatkozatot adtak ki, és kikövették egymást Instagramon.

A sztárházaspár kapcsolatának vége már csak azért is meglepő, mert tavasszal még arról szóltak a hírek, hogy megtalálták álmaik otthonát: akkor úgy gondolták, szentendrei új otthonukban boldogságban és biztonságban nevelhetik fel kislányukat, Hannarózát.

A Bors azonban úgy tudja:

A séf a portál információi szerint azt szerette volna, ha kislánya a megszokott környezetben marad, ezért döntött úgy, hogy ő megy, és Gabi marad a gyerekkel az álomotthonnak gondolt szentendrei házban.

A lap kiemeli azt is: a házaspár legutóbb majdnem öt hónapja, március 22-én posztolt utoljára közös tartalmat. Akkor Krausz Gábor a születésnapján azt írta: „Ma nincs torta, nincs buli, nincs champagne, nincs semmi csak egy jó reggeli aztán sitt, dobozok, zsákok, fúrás, vésés, de nem is hiányzik más mert ők ketten a legfontosabbak. Köszönöm a kedves üzeneteket, nem tudok mindenkinek válaszolni mert épp derékig vagyok a porban.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!