Azok után, hogy tavaly tavasszal még az is kérdéses volt, hogy tudja-e folytatni NB I-es szereplését a Tatabánya férfi kézilabdacsapata, a bajnokság jelenlegi 5. helyezettje a hírek szerint újra nagyot álmodna.

Kapcsolódó

Halálos fenyegetést kaptak a dán kézisek, Izlandon politikai ügy lett az Eb-ből

Egy izlandi szupermarketlánc elhalasztja a az úgynevezett "dán napokat".

A macedón 24Rakomet értesülése szerint a nyáron hat játékost is szerződtetne a klub, négyet az Eurofarm Pelisterből. Az egyik nagy fogás az idei Európa-bajnokságon jól védő Székely Márton lenne, akiről azt írja a lap, hogy Bitolába érkezésekor lehetett tudni, hogy a következő szezonban családi okok miatt visszatér Magyarországra.

A másik három kézilabdázó, a 21 éves jobbátlövő, Mateo Maras, a bosnyák válogatott irányító Josip Peric (aki 2014-15-ben már szerepelt Tatabányán) és a szerb balátlövő Nemanja Obradovic októberben került a magyarok reflektorfényébe, állítólag sokkal nagyobb fizetéssel csábítják őket, mint amit jelenleg keresnek.

Kapcsolódó

Útban volt egy magyar autó, arrébb tették a svéd kézisek

"Jó, ha vannak erős játékosaid" - írta a válogatott közösségi oldala.

De az erősítések listája itt nem áll meg: a jelenleg Balatonfürediben játszó válogatott beállós, Topic Petar, valamint a görög AEK Athénben játszó egykori veszprémi és spanyol válogatott balszélső, Cristian Ugalde is Tatabányára tart.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!