Óriási felháborodást váltott ki egy videó a neten, amin az látszik, hogy egy nő teljes erőből, bokszkesztyűben ütöget egy kutyát.

A felvételt az amerikai Idaho államban készítették, és először a Snapchatre került fel, ezután pedig más közösségi oldalakon is elterjedt.

A videón látható, hogy a nő bokszzsáknak használja a németjuhászt és folyamatosan belebokszol a fejébe. Az állat többször felágaskodik, de nem tudja kivédeni a támadást, az egyik ütés után pedig fájdalmas hangot ad ki. Ekkor a nő azt mondja: "Olyan erősen megütöttem, hogy én is éreztem."

Az is hallatszik a videón, hogy valaki a háttérben azt mondja: "Állatokat bokszolunk. Hol van Sarah MacLachlan?", utalva az énekesnőre, aki nagy állatvédő.

A felvétel gyorsan elterjedt a közösségi médiában, és rengetegen felháborodtak a nő kegyetlenségén. Miután sokan bejelentették az esetet egyik helyi állatvédő szervezetnek, nyomozást indítottak a nő ellen, akivel már fel is vették a kapcsolatot.

hirdetés

A szervezet szóvivője elmondta, az ügyészség vizsgálja, hogy vádat emeljenek-e. Ha így lesz, a nő állat megverésel és zaklatása miatt felelhet, amiért akár hat hónap börtönt és maximum 5000 dolláros (1,6 millió forint) pénzbüntetést kaphat.

Forrás: New York Post


hirdetés