Szerinte téves feltételezés, hogy az ismeretlen lények kedvesek. Úgy véli, hogy nem fogjuk igazán megérteni teljesen a szándékukat, mert nem mi vagyunk azok.


Igenis vannak UFO-k és nem vagyunk egyedül - állítja a Pentagon volt munkatársa. Szerinte az Egyesült Államok évtizedek óta szigorúan titkos UFO-kereső programot működtet. Sőt, azt állítja, hogy a felfedezett „nem emberi intelligencia” némelyike rosszindulatú, és még embereket is megölt - írja a Daily Mail.

A 36 éves David Grusch 14 évet szolgált a légierőnél, kitüntetést kapott az afganisztáni szolgálatáért, és dolgozott a Nemzeti Tér- és Hírszerző Ügynökségnél (NGA) és a Nemzeti Felderítő Hivatalnál (NRO) is. Az volt a feladata, hogy az azonosítatlan légi jelenségekkel foglalkozzon. A munkacsoportot kifejezetten az UFO-k kivizsgálására hozták létre.

Legutóbbi arról beszélt, hogy a „nem emberi” intelligenciák rosszindulatúak is lehetnek, és még embert is öltek.

"Bár nem tudok belemenni a részletekbe, mert ez felfedne bizonyos amerikai titkos műveleteket, néhány személy azonban arról tájékoztatott, hogy voltak ilyen rosszindulatú események" - mondta.

Grusch szerint az Egyesült Államok kormánya mindent megtesz a titok elhallgatása érdekében – beleértve magát az emberek megölését is.

Azt is állította, hogy a felfedezett UFO-k némelyike akkora, mint egy futballpálya.

Mások azt mesélték, hogy találkoztak olyan repülőgépekkel, amelyek képesek torzítani a teret és az időt.

Grusch tavaly júliusban nyújtotta be jelentését. Akkoriban a hírszerzés vezetője „sürgősnek és hitelesnek” nevezte a beadványt.

"Van egy kifinomult dezinformációs kampány, amely az Egyesült Államok lakosságát célozza, ami rendkívül etikátlan és erkölcstelen" - mondta. Azzal vádolta az Egyesült Államok kormányát, hogy "évtizedeken át" hazudott a nyilvánosságnak.

"Határozottan nem vagyunk egyedül" - mondta, hozzátéve, hogy "elég sok" repülőgépet fedeztek fel.

A Pentagon tagadta, hogy bármit is tudott volna a Grusch által a múlt héten ismertetett programról. Azt ígérték, hogy követni fogjék az állításaival kapcsolatos folyamatban lévő vizsgálatokat, bárhová is vezessenek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!