A brit lánynak agyrákja, szívátültetése és veseátültetése volt, hosszú éveken át folyamatosan műteni kellett valamivel.


Cecilia-Joy Adamou, aki Surrey-ben lakik, elmondta a TikTokon, hogy milyen hatással volt rá a rengeteg műtétje. Volt ugyanis köztük három olyan jelenség, amely kívülről is látható furcsaság - írja az unilad.com.

Ceciliának agyrákja, szívátültetése és veseátültetése is volt, és a TikTokon mondta el, milyen utat járt be a kórházakban, ugyanis egy ritka, veleszületett szívbetegsége van.

A műtéteinek három nagyon bizarr és szabad szemmel is látható következménye lett.

– Először megmutatta, hogy a mellkasán, sőt még a hasánál is lehet látni jól, ahogy dobog a szíve.

– A tarkóján van egy nagy folt, ahol soka nem nőtt vissza a haja az agyműtét után.

– A videót azzal zárta, hogy megmutatta, hogy a lába sajnos nem mozdul idegkárosodás miatt.

@scars.and.stuff So yeh that’s me lol ? #disabilitytiktok #disability #learnontiktok #BOSSMoves #ohno #weirdtok #foodie #bekind ♬ Oh No - Kreepa

Cecilia szíve két oldalán lévő kamrákban lyukak voltak, hat hónapos és két éves korában életmentő műtéten esett át, ezután hat évig viszonylag normális gyermekkora volt, de 2010 áprilisában szíve leromlott, és szívleállása is volt, ezután a kórházban küzdöttek az életéért a szívtranszplantáció előtt.

"A szüleim minden este úgy mentek haza, hogy nem tudták, másnap reggelre életben maradok-e. Néhányszor kapták is a hívást, hogy be kell jönniük, közel a vég" - mondta Cecilia.

2010 szeptemberében 12 órás műtéten esett át, de ezután újra leállt a szíve, a kezelés alatt ráadásul veseelégtelensége is lett, ezért veseátültetésen kellett átesnie, az új vesét édesanyjától kapta, majd meg kellett műteni a lábát is, hogy idegsérülése után újra tudjon járni.

Hogy mindez ne legyen elég, 2014-ben két agydaganatot is diagnosztizáltak nála, kettőt később a gerincében is találtak, kiderült, hogy a daganatok az átültetéshez használt immunszuppresszív gyógyszeréhez kapcsolódnak.

A kommentekben sokan dicsérik Ceciliát a bátorságáért.

"Hihetetlen vagy! Őszintén szólva, mindenki számára inspirációt adsz."

"Te jó ég, milyen bátor harcos vagy. Imádkozom, hogy élj hosszú boldog életet, és szórakoztasd az unokáid is"


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!