Óriás luxusvilla török fürdővel

Havi 1,9 millió ft-ért bérelhető ez az elképesztő, 2018-ban teljes körűen felújított ingatlan. Ebben a kategóriában szinte természetes, hogy 4 hálószobával rendelkezik, amelyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik, valamint két nappali is van a házban két különböző szinten, az egyikhez 40 m2-es, a másikhoz pedig 100 m2-es terasz kapcsolódik. A 2 emeleten vannak a hálók és a ház igazi különlegessége, a wellness részleg: csodálatos, 65 nm-es, olasz mozaikkal kirakott, 24 karátos arany elemekkel díszített, automata vízforgató berendezéssel ellátott török fürdő, mellette pedig masszázs medence, szauna, a szintén mozaik borítású zuhany, a bár, és a japán stílusú sziklacsobogó.

Felújított családi otthon a 2. kerületben

Szintén a 2. kerületben található ez a kategóriájában szerényebbnek számító, nagyjából 300 m2-es, 3 szintes felújított családi otthon. Két hatalmas terasszal, 2 garázzsal és 3 kocsibeállóval valamint szaunával, parkosított kerttel várja hosszú távú bérlőjét. Különlegesség, hogy a 850 000 Ft-os havi bérleti díj heti egy nagytakarítást és havi egy kert karbantartást is tartalmaz, így az j lakónak erre sem lesz gondja.

Páratlan lehetőség a Rózsadombon

Egy különleges megjelenésű, egyedi házat kínálnak bérletre a 2. kerületben, a Rózsadombon. Meghökkentő lehet a több, int 3 millió Ft-os havi bérleti díj, azonban a ház nem csak otthonnak alkalmas, hanem egyes részein iroda is kialakítható, a lokáció pedig önmagában lenyűgöző.

Medencés, panorámás villa

Fantasztikus kilátással, úszómedencével és szaunával bérelhető ez a 8 hálószobás villa a II. kerület, II/A részén. A háborítatlan pihenésről az ősfás, parkosított kert gondoskodik, ahonnan minden egyes nap élvezhetjük a városban ritka panorámát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!