2019. április 19-e, ez az a nap, amit Kitti és az édesanyja soha nem felejtenek el. A fiatal modell aznap este elment egy szórakozóhelyre. Egyedül indult el otthonról, de úgy volt, hogy az osztálytársával és annak barátjával buliznak majd. Őket azonban végül nem engedték be a miskolci klubba.

"Ők kint maradtak, hát én meg már kifizettem a belépőt, a taxit, maradok egy félórát, gondoltam én. Felhívtam anyukámat, hogy ez a helyzet, biztos nem lesz semmi, mert itt vannak a biztonsági őrök, itt állok mellettük. Akkor kamerák vannak...nem történhet baj"

- kezdi Kitti a történteket a Fókusznak.

Sajnos törvényszerű, hogy ilyenkor mégis történik valami. Kitti egy idő után nem válaszolt az édesanyja üzeneteire. A fiatal lánynak az volt az utolsó emléke, hogy a pultnál állt és beleivott az italába, amit magának vett. Hajnalban ért haza. Amikor kiszállt egy autóból a házuk előtt, látszott, hogy nincs magánál.

"Öntudatlan állapotban volt. A bugyi, hogy nem volt rajta, hát akkor itt nagy döbbenet volt bennem. Amúgy meg le volt horzsolva a térde, össze-vissza volt kócolva a haja, a fejét fájlalta..."

hirdetés

- meséli Kitti édesanyja.

A fiatal lány véres volt, a harisnyája is fel volt vágva.

"Le volt törve a körmöm, véres volt az egész kezem, a lábam véres volt, el volt vágva a fél lábamon a harisnya"

- mondja Kitti.

"Ilyen állapotban én még nem láttam. Azt tudom, hogy ez valamilyen másodlagos szer, hát de, hogy mi, meg, hogy. Én ennyit mondok, hogy beginázás. Mert ez így elterjedt, amúgy partidrog"

- emlékszik vissza Kitti édesanyja.

Ilyenkor gyakran előfordul, hogy azt, akinek belekeverik az italába, megerőszakolják. Kitti először azt mondta az édesanyjának, hogy nem érez semmi ilyet, de sajnos nem zárható ki az erőszak.

"Annyira rosszul voltam, hogy elnyomta ezt a fájdalmat. Amúgy egyébként ezt nem mondtam anyukámnak, hogy én éreztem, hogy valami ott történhetett, csak hát kellemetlen volt. Meg tényleg annyira rosszul voltam, émelyegtem, meg kidülledtek az ereim, még a nőgyógyászhoz is alig bírtam elmenni"

- mondja Kitti.

Másnap mégis elmentek a nőgyógyászhoz, pontosabban az ügyeletre, mert hétvége volt. Hogyha mégis történt valami, Kitti akkor se kerüljön bajba.

"Bementem egyedül, elmondtam az orvosnak és az asszisztensnek, hogy voltam egy szórakozóhelyen és nem emlékszem semmire, valószínű, hogy történt valami. Meg beginázhattak. Hát ő ezzel nem tud mit csinálni, minek megyek el szórakozóhelyre. Mondtam neki, hogy nem ez a lényeg, hanem, hogy vizsgáljon már meg, meg hogyha van rá lehetőség, utaljon be vérvételre. Hát mondta, hogy ez nem az ő kompetenciája, meg amúgy se, lát ő majd behatolást, hogy történt-e erőszakos behatolás"

- meséli Kitti, aki modellkedik. tavaly ő lett a Magyarok Világszépe udvarhölgye, így külföldön is képviselte már Magyarországot.

Egy ideig azt hitte a horror véget ért. Egy hét múlva érkezett egy fotó, rajta Kitti megtalált bugyijával. Aztán kiderült, állítólag más képek is készültek aznap éjjel. Kezdetét vette a második fejezet, a zsarolás.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés